Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Konya'da Yangın Son Dakika : Konya'da Büyük Yangın - Son Dakika - Haberler yaşam haberleri son dakika.

Konya'da Yangın Son Dakika : Konya'da Büyük Yangın - Son Dakika - Haberler yaşam haberleri son dakika.. Yangın bölgesinde keçi otlatan besici ömer akın, gazetecilere. Havai fişek yangına sebep oldu. Konya'da apartman dairesi alev alev yandı. Haberler son dakika güncel spor ekonomi dünya sağlık magazin. Yurdun bitişindeki imam hatip lisesine sıçrayan yangın 2 saat sonunda kontrol altına alınabildi.

› konya son dakika haberleri. Konya son dakika haberleri : Havai fişek yangına sebep oldu. Aynı aileden 3 kız çocuğu hayatını kaybetti. Haberler yaşam haberleri son dakika.

Son dakika... Konya'da ormanlık alanda yangın! - Son ...
Son dakika... Konya'da ormanlık alanda yangın! - Son ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Yangın kısa süre içerisinde çevrede bulunan iş yerlerine sıçradı. 27.10.2019 07:19 | son güncelleme: Konya'da 3 katlı binada çıkan yangında dumandan etkilenen 9 kişi, hastaneye kaldırıldı. Gazi mahallesi gedikli sokak'taki 5 katlı apartmanın son katında i̇smail aslan'a ait dairenin mutfağında henüz. Yangın kısmen de olsa kontrol altına alındı. .müdürlüğünden de söndürme ekipleri, toma'lar ve orman genel müdürlüğünden gönderilen yangın söndürme helikopteri de katıldı. Konya'da matbaacılar sitesi'nde bulunan bir fabrikada yangın çıktı. Konya'da bir sanayi sitesindeki mobilya dekorasyon fabrikasında çıkan ve bitişiğindeki 5 işyerine sıçrayan yangın, kontrol altına alındı.

Konya'da kuraklık may barajı'nda balık ölümlerine neden oldu.

Zaman zaman alevlerin yükseldiği yangın sırasında itfaiye ekipleri, üst düzey tedbir aldı. .müdürlüğünden de söndürme ekipleri, toma'lar ve orman genel müdürlüğünden gönderilen yangın söndürme helikopteri de katıldı. Bakan koca'dan son dakika açıklamalar! Edinilen bilgilere göre nişantaşı mahallesi yahya çavuş caadesi üzerinde bulunan bir apartmanın çatı katında. .haber #gündem #sondakika #konya #news #haberler #sıcakgelişme konya da yangın mobilya dekorasyon fabrikası yandı konya da yangın son dakika sıcak gelişme konya yangın konya paletler. Aynı aileden 3 kız çocuğu hayatını kaybetti. Yangın kısmen de olsa kontrol altına alındı. Havadan ve karadan yapılan yoğun müdahaleyle yangın kısmen kontrol altına alındı. Konyada yangın ile ilgili 20 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. Konya'da bir cemaate ait yurdun çatısında yangın çıktı. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. 00:02 uefa avrupa ligi son 16 turu'nda gecenin sonuçları. En son konya yangın haberleri anında burada.

Yurdun bitişindeki imam hatip lisesine sıçrayan yangın 2 saat sonunda kontrol altına alınabildi. .haber #gündem #sondakika #konya #news #haberler #sıcakgelişme konya da yangın mobilya dekorasyon fabrikası yandı konya da yangın son dakika sıcak gelişme konya yangın konya paletler. Konyada yangın ile ilgili 20 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. Konya'da kullanılmayan evde yangın kısa süreli paniğe neden oldu. Yangın bölgesinde keçi otlatan besici ömer akın, gazetecilere.

Konya'da Yangın - Son Dakika
Konya'da Yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
En son konya yangın haberleri anında burada. Konya son dakika haberleri : Havadan ve karadan yapılan yoğun müdahaleyle yangın kısmen kontrol altına alındı. Konya yangın son dakika ile ilgili 1 haber listeleniyor. .haber #gündem #sondakika #konya #news #haberler #sıcakgelişme konya da yangın mobilya dekorasyon fabrikası yandı konya da yangın son dakika sıcak gelişme konya yangın konya paletler. Bakan koca'dan son dakika açıklamalar! Konya'da kullanılmayan evde yangın kısa süreli paniğe neden oldu. 27.10.2019 07:19 | son güncelleme:

Konya 'nın merkez meram i̇lçesi dutlu caddesi üzerinde bulunan mesire alanın arkasındaki ormanlık alanda yangın çıktı.

Konya'da 3 katlı binanın çatısında çıkan yangın söndürüldü. Yurdun bitişindeki imam hatip lisesine sıçrayan yangın 2 saat sonunda kontrol altına alınabildi. Edinilen bilgilere göre nişantaşı mahallesi yahya çavuş caadesi üzerinde bulunan bir apartmanın çatı katında. Konya'da yufka yapana kadınlar yangına sebep oldu. Tarihe göre okunma sayısına göre i̇lgili içeriğe göre. Türkiye'nin güneyi alevlere esir oldu. Konya son dakika haberleri : Konya'da matbaacılar sitesi'nde bulunan bir fabrikada yangın çıktı. 27.10.2019 07:19 | son güncelleme: 4 ölükonya'da bir evde çıkan yangında 4 çocuk hayatını kaybetti. Yangın nedeniyle göğe yükselen dumanlar çok uzaktan görülebiliyor. Konya'da bir sanayi sitesindeki mobilya dekorasyon fabrikasında çıkan ve bitişiğindeki 5 işyerine sıçrayan yangın, kontrol altına alındı. Haberler yaşam haberleri son dakika.

Haberler yaşam haberleri son dakika. Konya'da bir cemaate ait yurdun çatısında yangın çıktı. Havai fişek yangına sebep oldu. 00:02 uefa avrupa ligi son 16 turu'nda gecenin sonuçları. Son dakika haberine göre, konya'nın beyşehir ilçesinde çıkan orman yangınını söndürmek için çalışmalar sürüyor.

Konya'da Müstakil Evde Yangın - Son Dakika
Konya'da Müstakil Evde Yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Aynı aileden 3 kız çocuğu hayatını kaybetti. › konya son dakika haberleri. Hareket partisi (mhp) konya milletvekili esin kara ise, bayramın dördüncü gününde konya olarak böyle üzücü bir haber almaktan son derece mutsuzuz. Yangın kısmen de olsa kontrol altına alındı. Bakan koca'dan son dakika açıklamalar! Konyada yangın ile ilgili 20 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. Tarihe göre okunma sayısına göre i̇lgili içeriğe göre. 27.10.2019 07:19 | son güncelleme:

Konya'da kullanılmayan evde yangın kısa süreli paniğe neden oldu.

En son konya yangın haberleri anında burada. Konya'da kullanılmayan evde yangın kısa süreli paniğe neden oldu. Son dakika doğru ve özgün haber ilkesine dayalı olarak yayın yapılmaktadır. Aynı aileden 3 kız çocuğu hayatını kaybetti. Fabrikanın ön kısmında başlayan yangın kısa sürede diğer bölümlere de sıçradı. .haber #gündem #sondakika #konya #news #haberler #sıcakgelişme konya da yangın mobilya dekorasyon fabrikası yandı konya da yangın son dakika sıcak gelişme konya yangın konya paletler. Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti. Haberler son dakika güncel spor ekonomi dünya sağlık magazin. Yangın kısa süre içerisinde çevrede bulunan iş yerlerine sıçradı. Yangın bölgesinde keçi otlatan besici ömer akın, gazetecilere. Konya'da müstakil ev çıkan yangın sonrası kullanılamaz hale geldi. Hareket partisi (mhp) konya milletvekili esin kara ise, bayramın dördüncü gününde konya olarak böyle üzücü bir haber almaktan son derece mutsuzuz. Konya'da 3 katlı binada çıkan yangında dumandan etkilenen 9 kişi, hastaneye kaldırıldı.

Havadan ve karadan yapılan yoğun müdahaleyle yangın kısmen kontrol altına alındı konya'da son dakika. Yangın bölgesinde keçi otlatan besici ömer akın, gazetecilere.